Skip to main content

Cégünk üzletpolitikája, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, ideértve többek között az audio- és vizuáltechnikai rendszerek kialakítását, tanácsadást, költségvetés- és rendszertervezést, valamint emelt szintű üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásokat is. Az emelt szintű szolgáltatási csomagunkat választó ügyfeleink számára egy dedikált szolgáltatásmenedzser biztosítja a magas szintű kiszolgálást. Emellett elérhető online hibajegykezelő rendszerünk, telefonos hibajelentést és támogatást biztosítunk, valamint részletes működési és üzemeltetési jelentéseket, statisztikákat készítünk.

Az emelt szintű szolgáltatást igénybe vevő partnereink csomagjában az előzetesen egyeztetett szolgáltatások alapvetően az AV Spring által szállított és telepített AV rendszerre lesznek biztosítva. Azonban elérhető egy harmadik fél által szállított és telepített rendszer esetén is a szolgáltatás.

Emelt szintű üzemeltetési szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy partnereink az átadás után is problémamentesen tudják használni megoldásainkat. Az alábbi főbb szolgáltatási pontok egyedi igények alapján testre szabhatók:

Rendszeres karbantartás
Rendelkezésre állás
In-house szolgáltatás
Garancia kiterjesztés
Csereeszköz biztosítás
Rendezvénytámogatás
Távmenedzsment
Távfelügyelet (NOC) szolgáltatás
Tanácsadás

Rendszeres karbantartás

Rendelkezésre állás

In-house szolgáltatás

Garancia kiterjesztés

Csereeszközök biztosítása

Rendezvénytámogatás

Távmenedzsment szolgáltatás

Távfelügyeleti szolgáltatás (NOC)

Tanácsadás