Skip to main content

A Mersive Technologies olyan megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az emberek számára a kapcsolatteremtést és a hatékonyabb együttműködést. A cég zászlóshajója, a Solstice egy szoftveralapú platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen eszközről tartalmat osszanak meg bármely tárgyalóteremben, konferenciateremben vagy tanteremben.

június 6-án jelentette be a Mersive Technologies a Solstice együttműködési platformjának legújabb verzióját, a Solstice 6-ot, mely gyorsabb és könnyebb telepítést, együttműködést tesz lehetővé mind az integrátorok, mind a végfelhasználók számára. A Solstice 6 minden eddiginél egyszerűbbé teszi a telepítést, megfelelve az IT és AV szakemberek azon igényének, hogy egy egyszerű, azonnali beállítási élményt nyújtsanak és gyorsan üzembe helyezzék, anélkül, hogy veszélyeztetné a konfigurációs lehetőségeket. Továbbá a Solstice 6 másodpercekre csökkenti a végfelhasználóknak a közös munka megkezdéséhez szükséges időt.

A Solstice 6 megkönnyíti a telepítést

A Solstice 6 megkönnyíti a Solstice Pod-ok és a támogató szoftverek telepítését, konfigurálását és általános telepítését a csatornapartnerek és az integrátorok számára egy új új bevezető szoftverrutinnal. Amikor az integrátor vagy az IT szakember először kibontja és csatlakoztatja a Solstice Pod-ot, egy új, irányított beállítási képernyő és telepítőeszköz nyílik meg, amely végigvezeti őket a hálózati, internetes és Solstice Cloud beállításokon, valamint biztosítja, hogy minden Pod megfelelően megfelelően legyen üzembe helyezve. A telepítő automatikusan engedélyezi a Solstice-ot a Windows Defenderrel, így a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a Solstice szoftverből. Mindezek a fejlesztések jelentősen csökkentik a telepítés és a közös munka közötti időt.

Gyors, egyszerű együttműködés az új webalkalmazással

A Solstice lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját eszközeiket használják a közös munkához a Solstice alkalmazás segítségével. Azonban nem minden felhasználó szeretne vagy tud letölteni alkalmazást eszközére. A Solstice 6 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a share.mersive.com webhelyen, vezeték nélkül és biztonságosan megosszák a tartalmat egy Chromium böngészőn keresztül, a Solstice alkalmazás letöltése nélkül. A felhasználók egyszerűen megnyitják a böngészőt laptopjukon, és megkezdik a tartalom vezeték nélküli és biztonságos megosztását. Legyen szó a Solstice alkalmazásról vagy az új webes felületről, az együttműködők ugyanazt az egyszerűsített felhasználói felületet és a megszokott Solstice élményt élvezhetik.

„Ahogy a munkaerő visszatér az irodába, a diákok az osztályterembe, a videokonferencia többé nem helyettesíti az intuitív, könnyen használható és biztonságos együttműködési eszközöket. A böngésző alapú megosztás – a telepített alkalmazásoktól való elmozdulás – lehetővé teszi a Solstice 6 számára, hogy funkciókban gazdagabb legyen, mint a többi. A felhasználóknak csak egy URL-re van szüksége, és már használhatja is az alkalmazást, illetve ezzel eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia az IT osztálynak” – mondja Alan Young, a Mersive termék- és információbiztonsági vezetője.

Jobb teljesítmény és stabilitás

A Mersive folyamatosan fejleszti a Solstice platform teljesítményét és stabilitását. A Solstice 6 fejlesztései a hálózatok, eszközök és helyiségtípusok szélesebb körét támogatják. A Mersive olyan háttérfolyamatokat is továbbfejlesztett, amelyek felszabadítják a CPU- és memóriahasználatot, így a megbeszélés házigazdája nagyobb teljesítménnyel és erőforrással rendelkezik a Solstice 6 használata közben.

Még vonzóbb Dinamikus Digital Signage kijelzők

A Solstice 6 továbbfejlesztett Dinamikus Digital Signage funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszik a felhasználók számára az ügyfelek lenyűgözését. A Solstice 6 átalakítja a Mersive digitális kijelző képességeit egy teljesen testreszabható weboldalon keresztül, amely egyszerre interaktív és dinamikusan reagál a foglaltságérzékelők, naptáresemények vagy akár API-hívások használatával. Az érintőképernyős kijelzők lehetővé teszik, hogy a személyre szabott élmény még gazdagabb legyen, lehetővé téve a helyiségben lévők számára, hogy a kijelző segítségével foglalhassanak egy szabad tárgyalót, küldjenek be IT-jegyet, lejátszhassanak egy videót vagy üdvözlőképernyőt jelenítsenek meg bárkinek, aki belép a helyiségbe.

Az új Pod for Education előfizetés nélküli használatot kínál az oktatási intézmények számára

A Solstice 6 segítségével az oktatási ágazatnak új lehetősége nyílik a Solstice együttműködési megoldás beszerzésére, amely megfelel az általános oktatási „használd vagy veszítsd el” költségvetési modellnek. Kizárólag oktatási intézmények számára a Solstice Pod for Education azonnal megvásárolható, előfizetés nélkül. Az alap Solstice Pod for Education tartalmazza a Solstice Pod összes alapvető funkcióját és szoftverfrissítését, valamint a Pod teljes élettartama alatti támogatást. A Solstice Cloud bevezető verziója is elérhető az elemzéshez és megfigyeléshez szükséges frissítési lehetőségekkel.

További információkért a Solstice 6-ról lépj kapcsolatba velünk!