Skip to main content

A Tech Week résztvevőknek lehetőségük nyílt első kézből megtapasztalni a tárgyaló- és konferenciatermek legújabb innovációit az Arthur Holm által kifejlesztett motoros kijelzőket, mikrofonokat, kamerákat és hangszórókat. Az eszközök rendkívül stílusosak és elegánsak, és bármilyen bútorba könnyen beépíthetők, így letisztultabbá téve a környezetüket. A gyártó Spanyolországból hozta Magyarországra bemutató autóját, amiben egy speciális demo szoba volt kialakítva a technológia bemutatására.

Az Arthur Holm képviselői személyesen részt vettek a Tech Week-en, így lehetőség volt konzultálni a termék testreszabásának végtelen lehetőségeiről. Ők tervezik és gyártják a piac legnagyobb motoros kijelzőválasztékát, amit a résztvevők megnézhettek és tesztelhettek a többi eszközzel együtt, hiszen szinte teljes termékpalettájukat bemutatták. A gyártónak több mint 30 szabadalma van, egyedi tervezésű megoldásaik vannak, melyek kompatibilisek harmadik fél eszközeivel is.

A Dynamic elnevezésű motoros monitorcsalád között vannak függőlegesen mozgathatók vagy összecsukhatók, mind energiatakarékos és alumíniumból készültek. A Dynamic3 modell egy kinyitható, lehajtható és 180°-ban elforgatható monitor, mellyel két munkapozíció lehetséges: függőleges és vízszintes. A Dynamic2 függőlegesen (fel/le irányban) mozgatható és 20°-os dőlést biztosít. Olyan kialakítással is rendelhető, mely tartalmaz külön rekeszt a billentyűzet és egér számára.

Továbbá, létrehoztak a recepciók és lobbik számára egy kijelzőt, ami szintén motorosan fel/le mozgatható és manuálisan 140°-ig elforgatható.  Emellett vannak manuálisan előre/hátra csukható kijelzőik is. Az AH1 kézzel állítható monitor, 0-70°-os szögben és nem szükséges az asztalba építeni, míg az AH2 0-110°-os szögben dönthető és az asztalba kell integrálni.

A kijelzők mellett az Arthur Holm kiváló minőségű kamerákat is kínál. Az egyik videokonferenciához alkalmas, a másik pedig egy nagy felbontású, motoros videokamera, omnidirekcionális mikrofonnal (egyenletesen érzékeli a hangokat minden irányból) és beépített hangszóróval. A Dynamic motoros hangszóró egy helyoptimalizáló megoldás, mely elegánsan eltűnik az asztalban, illetve lenyűgöző hangminőséget hoz a tárgyalótermekbe.

Az Arthur Holm a mikrofonok terén is széles választékot kínál, motoros és visszahúzható emelő funkcióval, amelyek illeszkednek hattyúnyak és határfelületmikrofonokhoz. A DynamicTalk egy elegáns kiemelő rendszer hattyúnyak mikrofonokhoz, mely nem csak elrejti a mikrofont az asztal felületén, hanem jelzi is az állapotát LED világítógyűrűjével. A DynamicTalk UnderCover egy plusz burkolattal rendelkezik az asztal belsejében történő elrejtéshez, minimalizálva az asztal kialakítására gyakorolt hatást. A DynamicTalkB elegáns és halk mozgással felszerelt emelő határmikrofonokhoz. A MicConnect pedig statikus felületi rögzítésre alkalmas XLR mikrofonokhoz, integrált rezgéscsillapítóval, nyomógombbal és állapotjelző LED-del.

Az Arthur Holm eszközei kiváló megoldást nyújtanak tárgyaló- és konferenciatermek, oktatási intézmények, recepciók, lobbik, szállodák, auditóriumok vagy tolmácsfülkék számára. A cég referenciái között számos neves vállalat megtalálható, amelyek elismerték az Arthur Holm termékek minőségét és funkcionalitását.

Ebben a cikkben a Tech Week-en kiállított technológiákat szerettünk volna jobban bemutatni, de ezen kívül számos kiváló megoldással rendelkeznek. Átfogóbb tájékoztatásért, konzultációért vegyétek fel velünk a kapcsolatot!