Skip to main content

A Biamp, a professzionális audiovizuális technológiák egyik vezető szállítója. Több mint 45 éve jelen van a piacon és AV-megoldásokat kínál, amelyek kiváló kommunikációt tesznek lehetővé kis helyiségektől egészen a nagy helyszínekig. A vállalat világszerte elismert a magas minőségű technológiáiért. A hang- és videokonferencia rendszerük hatékony működését a résztvevők élőben tapasztalhatták meg a Tech Week-en, hiszen legnagyobb tárgyalótermünk a megoldásaikkal van felszerelve.

A Parlé all-in-one video- és audiokonferencia eszközök teljes választéka már rendelkezik Microsoft Teams Rooms tanúsítvánnyal. Ez a tanúsítás változást hoz a pro AV iparágban és biztosítja is, hogy minden Parlé konferenciaeszköz zökkenőmentesen működjön a Microsoft Teams egységes kommunikációs platformjának szigorú szabványai szerint. A Parlé család részei a Parlé VBC videokonferencia és Parlé ABC audiokonferencia, melyek ideálisak kis és közepes méretű tárgyalótermek számára.

Ezek a konferenciaeszközök számos kiváló funkcióval rendelkeznek, például beépített hangkövető mikrofonokkal, amelyek aktívan követik a beszélgetéseket a teremben. Az intelligens hangszórók rendelkeznek kiváló beszédfelismeréssel és fejlett jelfeldolgozással, ami integrált visszhangszűrést és mesterséges intelligencia zajcsökkentést is magába foglal – mindez egyetlen plug-and-play csomagban. A Parlé VBC 2500 és VBC 2500a modellek 4K-s kamerát is tartalmaznak, amely automatikusan azonosítja a megbeszélés résztvevőit és fókuszban tartja őket. A Biamp Launch funkció automatizálja az eszközök beállítását, illetve leegyszerűsíti, mivel nincs szükség egyedi programozásra. Ezenkívül egyetlen gombnyomással elemzi a helyiség akusztikai teljesítményét és teljes jelentést nyújt az üzemeltetőknek. Ezen funkciók prémium konferenciaélményt biztosítanak a felhasználóknak és jelentős időt takarítanak meg a telepítőknek és informatikai szakembereknek.

A Parlé termékcsalád kínál mennyezeti és asztali mikrofonokat is. Mind beamtracking technológiát alkalmaz, amely intelligensen követi az asztal körül zajló beszélgetéseket, így a távoli résztvevők úgy élhetik át a beszélgetést, mintha személyesen lennének jelen. Továbbá mindegyik mikrofon vagy négy 90°-os vagy három 120°-os zónával rendelkezik, ami összesen 360°-os lefedettséget biztosít a tárgyalóteremben.

Friss hír, hogy a Biamp nyár végén felvásárolta a svéd Evoko gyártót, amely fejlett foglalási rendszereiről ismert. Ez az akvizíció újabb jelentős lépés a Biamp részéről, hogy egy még átfogóbb, integrált megoldást kínáljon ügyfeleik számára. Az Evoko termékei, beleértve a teremfoglaltsági megoldásokat és irodai munkaállomás foglaló rendszereket, a termelékenységet növelik és az irodai működést egyszerűsítik. A felhasználók továbbra is ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket, támogatást és szolgáltatást kapják, amit mindkét vállalattól megszoktak.

A Biamp teljes termékportfóliója megtekinthető volt a 2024-es ISE (Integrated Systems Europe) kiállításon, mely január 30. és február 2. között zajlott Barcelonában.  Az ISE Európa legnagyobb audiovizuális és rendszerintegrációs eseménye, ahol a legújabb fejlesztések és technológiák kerülnek bemutatásra. A Biamp és mi is részt vettünk ezen a kivételes eseményen. Ha esetleg nem tudtál ott lenni, vagy csupán érdeklődnél, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!